Påskerennet 2015....nok en gang med festlige innslag i strålende solskinn!!

Resultatene kan du lese her.

Som sagt, det kunne ikke ha vært bedre. Flott føre, vindstille og strålende sol. Været innbød til påskens kremtur. Likevel hadde mange valgt Påskerennet og jeg tror ikke noen angret på det. 70 deltagere og minst like mange foreldre og tilhørere gjorde dagen fullkommen.


Familien Kristoffersen, med Lasse i spissen, som i fjor kanskje følte at seieren som beste Påskerenn-familie var under press, fjernet enhver tvil ved å stille opp i vektklassen Mega-Sumo-Tungvekt med innlagt oppdrift. Hoppjuryen var riktignok delt i vurderingen om hoppdressen oppfylte internasjonale krav. Men vindretningen var optimal og luftrommet fritt for fly og droner, så han ble -  under tvil - sluppet utfor.  Og da han omsider gikk inn for landing -  var nedslaget silkemykt og fjærlett - og til stor jubel og latter fra publikum. Uforglemmelig!  



Bildene fra alle Påskerennene - dvs. fra 2013-2014-2015 - er tilgjennelige på vår faste mesterfotograf Arve Strøm-Erichsens hjemmeside. Det er fullt tillatt å laste ned bilder man ønsker!! Dere finner hjemmesiden på
www.strom-erichsen.com. Venstreklikk på bildet dere ønsker - venstreklikk på "Last ned" oppe til høyre på siden -  høyreklikk med cursor på bildet - og markér "Lagre som" med venstre musetast. Resten går av seg selv. Dette gjelder Microsoft PC......om Mac fungerer likedan er noe usikkert men sannsynligvis minst like enkelt.

Vi takker alle deltagere og tilskuere for at dere bidro til at arrangementet ble så vellykket. En stor takk til alle som hjalp til med forberedelsene og rennavviklingen. Og ikke minst takk og honnør til Erik Olav Søndrål Hansen i Steinstølen Kafé som gjør det hele mulig!
Gode ideer og innspill til neste års Påskerenn er alltid velkomne!!
Holsåsen Vel ønsker "På gjensyn i 2016".

R.E.
roald@ekanger.no 

 

Til informasjon

Oppslag

Plan for løypekjøring vinteren 2024:

Mandag - torsdag:  Storerunden og Skogsrunden en til to ganger pr uke etter behov og værforbehold

Fredag - lørdag og søndag: alle løyper etter behov og værforbehold.