Ingar Dalen Invest


Bruk musepekeren til å navigere i 360º panorama fotoet over. ↕ ↔

Kontakt Selger For Mer Info!

Beliggenhet:

Eiendommene er beliggende på Holsåsen i naturskjønne omgivelser. Det er flott utsikt mot Hallingskarvet og Sangenuten.  Området har gode solforhold pga sin høye beliggenhet. Området ligger i bjørkeskogen som skjermer for vinden.  Meget flott turterreng til alle årstider. Merkede turstier, sykkelveier og levende støler hvor en kan kjøpe ekte stølskost. Gode fiskemuligheter. Stort nett av preparerte turskiløyper om vinteren som henger sammen med turløypenettet i Bergsjø-området.

Utbygging.

Det er solgt 4 tomter i feltet som består av 9 tomter.  En hytte er under oppføring og to nye hytter skal bygges sommeren/høsten 2010.
Infrastruktur skal bygges ut sommeren 2010, og vil være klar høsten 2010.
Eier av feltet driver arkitektfirma, og har prosjektert 2 av hyttene.  Disse settes opp av lokale håndverkere for å sikre et godt og kvalitetssikkert håndverk.
Tomtene kan om ønskelig selges uten hytter.  Prisen er kr 775.000 + kr 225.000 for vei, vann, avløp, strøm og fiberkabler
til tomtegrense.
Tomtene er fra 1.200 - 2.180m2. Det er muligheter for å velge andre hyttemodeller/hyttetyper, men utbygger er opptatt av at det
skapes en enhetlig arkitektur i området.  De hyttene som er prosjektert har et moderne uttrykk med ideer fra lokal byggeskikk.
Hytter kan leveres nøkkelferdige, og byggearbeidene kan igangsettes våren 2010.

Parkering.

Det vil bli biloppstillingsplass på egen tomt.

Adkomst:

Avkjøring fra riksvei 50 ved Seimsbrua.
Ved Hagafoss - ta av fra riksvei 7 og følg riksvei 50 vestover mot Hol, ca. 1 km fra Hagafoss.  Ta av mot høyre til Holsåsen ved Seimsbrua.  Følg skiltingen videre mot Holsåsen. Etter den store parkeringsplassen ved Steinstølen ligger tomtefeltet på høyre side av veien - noen hundre meter vest for parkeringsplassen.  Ca. 10 min. kjøring fra Rv. 50.

Overtakelse:

Etter nærmere avtale med selger.

Kontakt:
Siv ark MNAL Ingar Dalen
mob 40800420
email: ingar.dalen@dbc.no eller ingardalen@online.noTil informasjon

Oppslag

Løypekjøring 2018:

Løypene kjøres i helger og etter behov. 
Følg med på
"Spor tråkkemaskin"